Gość Marcin9188 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam!! Mam problem oplem Astra 1 1993 1.4 benzyna +gaz, kupiłem ja dwa tygodnie temu jak temperatura nie przekraczała - 10 stopni wszystko było ok. Auto stoi na dworze ma słaby akumulator ładowanie ok. Dzisiaj o 6:00 po naładowaniu akumulatora po nocy auto odpaliło, ale jak puszczałem sprzęgło auto przygasało i nie mogłem puścić, gdyż na pewno zgasłoby. Po około 30 sekundach myśląc, że auto nagrzało się puściłem sprzęgło i auto zgasło powtórnie odpalić już nie mogłem pewnie ako słabe jednak coś tam kręciło. Co zauważyłem wsiadając skrzynia biegów miała gęsty olej opór był dość spory druga sprawa to po lewej stronie jakby lekko klekotał jakiś zawór w bloku silnika, ale zawsze z tym jeździłem (niby popychacz). Nie wiem co jest z autem czy po prostu coś zamarzło co sprawdzać w pierwszej kolejności. Pozdrawiam!   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/36225-astra-14-benzyna-gaz/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi