Gość nowy123 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam Mam zapytanie odnośsnie dziwnego przypadku w Corsie a mianowicie - całkowity brak tylnych świateł: podświetlenie rejestracji, dzienne, stop jak i dodatkowy stop w ogóele nie świecę. Światła w czoraj jeszcze działały, dzis przyjechałem do pracy, wysiadam z samochodu a tu lipa - brak jakiegokolwiek światełka z tyłu. Co może byc przyczyną Prosze o pomoc. Muszę wieczorem jakoś wrócić do domu zmieniłem czcionkę/zbyszek670   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 brak jakiegokolwiek światełka z tyłu.Wymontuj włącznik świateł i zobacz czy styki się w nim nie wypaliły.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy123 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Też o tym myslałem ale czy przez to np. swiatła od wstecznego tez mogą nie działac?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Też o tym myslałem ale czy przez to np. swiatła od wstecznego tez mogą nie działac?A wycieraczka z tyłu też nie działa   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy123 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wycieraczka działa   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 brak jakiegokolwiek światełka z tyłu.Ja bym zaczął sprawdzanie od włącznika świateł, piszesz że wszystkie światła to nawet kierunków i przeciwmgielnego też nie ma   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy123 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zadnych świateł nie ma , tylko działa wycieraczka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zadnych świateł nie ma , tylko działa wycieraczkaTo co na wiązce by była przerwa ale to chyba wycieraczka by nie chodziła   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy123 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 właśnie, ale cóż - trzeba iść działać No i znalexiona przyczyna - przepaliły sie wszystkie żarówki - i zaczynam sie martwić co było przyczyną że wszystkie żarówki jednoczesnie sie przepaliły Dzieki za pomoc scaliłem posty/zbyszek670   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi