Gość krzyżtof Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam, od dwoch dni mam problem z moim radiem a dokladnie z zestawem glosnomowiacym. Po kupnie polaczylem swoja nokie z system przez bluetooth i wszystko prawie dzialalo ok. Odbieralem polaczenia za pomoca przycisku na kierownicy i tak tez je odkladalem. 1. Jedyny problem ktory wowczas byl to brak odbierania mojej ksiazki telefonicznej przez cd 70. Mam to do dzis, nic nie pomaga - telefon kolegi iPhone nie ma takiego problemu. W instrukcji pisze ze mozliwe ze nie mam takiej opcji w teleofnie (nokia expres music). Najwidoczniej tak jest - jak ktos ma podobne doswiadczenia lub ma na to rozwiazanie prosze o info. 2. Teraz pojawil sie kolejny problem. Podlaczylem moj telefon (ktory sluzy mi jakio mp3 rowniez) poprzez wjescie AUX. Dziala i gra. Problem pojawil sie inny, polaczenie przychodzac po odebraniu nie przechodzi automatycznie na tryb glosnomowiacy, musze wchodzic poprzez to menu co sie pojawi jak odbiore i wowczas zanaczyc tryb glosnomowiacy. Czy ktos zna rozwiazanie jak to zmienic? Za WSZELKIE sugestie z gory thx!! Ze sportowym pozdrf Krzysztof   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/36477-cd-70-problem-przy-odbieraniu-z-trybem-glosnomowiacym/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi