Gość karol255 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A moze potpowiecie co edkrecic zeby sie dostac do tego zlocza   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Sprawne palce - wygięcie tego plastiku z boku gniazda, złapanie przewodów i wyciągnięcie go bokiem. Można próbować odkręcać część plastiku przy nogach pasażera albo od góry po wyjęciu radia kombinować, ale nie gwarantuję dostępu tam.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol255 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Ok dzięki :-) będę szukał tego złącza Edytowane 31 Stycznia 2014 przez karol255   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BENY72 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wykręć schowek,jest dobre dojście.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bardzo prawdopodobne, bo właśnie jak robiłem wentylator nawiewu i wyjmowałem schowek to gdzieś kojarzyłem, że się można było tam dostać właśnie od tyłu.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol255 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 a co myślicie jak wykręcę radio czy też będzie dobre dojście ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wyciągniesz radio a tam jeszcze zostanie i tak jego kieszeń.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol255 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) czyli tylko po odkręceniu schowka można się dostać ? Edytowane 25 Lutego 2014 przez karol255   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie wiem co da wyjęcie radia jak poniżej jest panel sterowania nawiewami a gniazdo jest pod nim. Możesz spróbować wyjąć ten panel http://www.all-carsonline.co.uk/forums/?showtopic=4309   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wyjęcie schowka to prosta sprawa, więc nie kombinuj bo zmierzasz w złym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi