Gość Krzysintra Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jak wyjmuje sie chłodnice w sintrze(po wyjeciu chłodnicy klimy wychodzi do przodu??)? A może zna ktoś jakis wypróbowany środek do czyszczenia chłodnicy z kamienia?? Gdzie jest czujnik na chłodnicy włączający wentylator??.....................Wnioski są następujące po rozmowie z kolega Bakim ,że jest jakis problem u mnie ponieważ po odłączeniu kostki z czujnika wentylatory załanczają sie a tak niby nie powinno być.Czujnik mam nowy bosha po nagrzaniu nie załancza wentylatora(jest to już 3 czujnik).Wiem już,że nie ma w chłodnicy dodatkowego czujnika.Czy komuś może przychodzi coś na myśl po tych objawach.Jakies zwarcie??...................Chłodnica wyjeta teraz pytanie czy jest skuteczny sposób na czyszczenie czy tylko wymiana?? A zapchała sie po dosypaniu cudownego uszczelniacza na wycieki   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37259-ch%C5%82odnica-wody-kilka-pyta%C5%84/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi