Gość maniek8998 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam panowie kupilem co dopiero moja asterke 1,6 2005r 3d meczy mnie taki problem ze wczesniej tego nie mialem teraz sie pojawil c aly czas swieci mi sie oswietlenie kabiny nawet jak wylacze przyciskiem te przednie (chodzi o srodkowa lampke) nadal sie pali tak samo na tylna kanape tez sie pali ale tam juz dziala wylaczanie jak zamykam z centralnego tez sie pali pomocy generalnie teraz wyciagnalem zarowke zeby aku mi nie padl nastepny temat to taki ze jak kupilem mialem padniety bezpiecznik od spryskiwaczy szyb wymienilem dzialalo dzisiaj chce sobie umyc szybe jaki dziwny odglos i brak spryskiwaczy pompka nie pompuje nie slychac bezpiecznik jest dobry   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37633-oswietlenie-kabiny-i-brak-spryskiwaczy-astra-h/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiedan Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 witam panowie kupilem co dopiero moja asterke 1,6 2005r 3d meczy mnie taki problem ze wczesniej tego nie mialem teraz sie pojawil c aly czas swieci mi sie oswietlenie kabiny nawet jak wylacze przyciskiem te przednie (chodzi o srodkowa lampke) nadal sie pali tak samo na tylna kanape tez sie pali ale tam juz dziala wylaczanie jak zamykam z centralnego tez sie pali pomocy generalnie teraz wyciagnalem zarowke zeby aku mi nie padl nastepny temat to taki ze jak kupilem mialem padniety bezpiecznik od spryskiwaczy szyb wymienilem dzialalo dzisiaj chce sobie umyc szybe jaki dziwny odglos i brak spryskiwaczy pompka nie pompuje nie slychac bezpiecznik jest dobry !!! Witam forumowiczów!Dziś u mnie pojawił się taki sam problem z ciągłym świeceniem świateł wewnątrz kabiny.Elektryk tymczasowo wymontował żarówki i stwierdził że usterkę należy zlokalizować techem ale dopiero po świętach.Zastanawiam się czy ma to związek z pilotem-nie zawsze od razu zamyka i otwiera zamki i alarm.Astra H 1.7CDTI 2005.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37633-oswietlenie-kabiny-i-brak-spryskiwaczy-astra-h/#findComment-381622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi