Gość MarekTychy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witajcie. Jestem zielony w sprawach Car-Audio,ale postanowiłem spróbować.Więc kupiłem wzmacniacz PEIYING-C2A43R oraz kable do instalacji. Po podłączeniu wszystkich kabli,podłączyłem wzmacniacz i ku mojemu zdziwieniu nic nie działa.Na wzmacniaczu nie zapaliła sie żadna dioda.Kable już sprawdziłem i na nowo podłączyłem i dalej nic.Czy powodem może być wadliwy wzmacniacz? Możecie mi pomóc co jest nie tak.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Musisz chyba zwrócić się do kogoś mniej zielonego w sprawach Car-audio aby sprawdził czy wszystko masz dobrze podłączone.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekTychy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dzięki   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pixel95 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A podłączyłeś kabel sterujący? być może nie podłączyłeś kabla który wraz z uruchomieniem radia, włącza wzmacniacz. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Też się nad tym zastanawiałem ale MarekTychy, napisał : Po podłączeniu wszystkich kabli   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi