Gość damiano650 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Też proponuje zestaw odseparowany na przód. Sam nie dawno wymieniałem głośniki zdecydowałem sie na Helixy Dark Blue nowy mode 62c. Radio jakie posiadam to Kenwood KDC 4047. Wyjąłem stare głośniki i wsadziłem nowe na dystansach po odpaleniu tego byłem szczerze zawiedziony, grało jak dla mnie słabo przy mocniejszym pod głoszeniu zaczynały charczeć. W porównaniu do seryjnych grały lepiej lecz ja lubie głośną i czystą muzyke. Podłączyłem głośniki pod wzmacniacz 30w RMS na kanał, dźwięk sie poprawił lecz to jeszcze nie było to, postanowiłem wygłuszyć drzwi, wybrałem mate dekarską tania a polecana na kilku forach. Wygłuszenie drzwi zajęło mi troche czasu, ale sie opłaciło. Głośniki pod wzmacniaczem i w wygłuszonych drzwiach zaczęły na prawde głośno i czysto grać, osiągnąłem to co zamierzałem i polecam włożenie troche pracy jeżeli chcesz mieć przyjemny dla ucha dźwięk. Dodam że w bagażniku ma skrzynie basową która dopełnia wszystko basem, bo jeżeli chodzi o Helixy to jest z nimi tak jak piszą zero basu ale ładny dźwięk.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/37728-audio-astra-f-porada/page/2/#findComment-6630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi