Skocz do zawartości

Gasnie po wymianie termostatu

Rekomendowane odpowiedzi

silnik X16XE :beer:

dodano

aha jeszcze jedno czujnik wałka rozrządu widziałem na allegro kosztuje 60 zł kiedy chyba były dużo droższe bo przeglądałem i ludzi pisali cos w granicach 200 zł ??

dodano

uz naprawiony cewka zaplonowa była walnieta czyli zybuchła bo zrobiło sie wybrzuszenie :beer: ale to wina gazairza tego co gaz do tego samochodu zakladał bo kable zaczeły sie topic i dzisiaj wymieniłem cewke i instalacje bo nie wiele brakowało aby sie cos zapaliło

:beer: ale 470 zł nie moje :beer:

scaliłem/daro

https://forum.opel24.com/topic/38050-gasnie-po-wymianie-termostatu/page/2/#findComment-7798

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności