Gość sebekkszo Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 wima wszystkich. mam pytanie. otorz do swojej astry f z 1992 r. wersja GLS zamierzam sobie podłączyć elektryczne szyby. mam juz potrzebne 2 silniczki, 2 panele sterowania i wiązke kabli. ale gdzies wyczytalem, ze jak w miejscu bezpieczników (tam gdzie powiny być el. szyby) są takie blaszki, to prawdopodobnie jest podłączona instalacja pod elektryczne szyby. I stąd moje pytanie, jak otworze dzwi i odepne taka kostke, która wchodzi do drzwi, to ile powinno być tam pinów, by mogłaby być podłączona instalacja elektrycznych szyb. U mnie jest 8, wydaje mi się, że to za mało. dziekuje za każdą odpowiedz   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/38059-elektryczne-szyby-astra-f-ilo%C5%9B%C4%87-pin%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi