Gość kreoas Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam, chciałbym się zapytać czy wiecie gdzie można zagazować samochód we Wrocławiu, przede wszystkim chciałbym usłyszeć opinie o zakładach. ps: wiem, że to praktycznie niemożliwe, ale chciałbym, żeby wypowiadali ludzie niepowiązani z żadnym zakładem - denerwujące jest słuchanie właścicieli zakładów "jakie to oni tam mają wspaniałości i dlaczego nie powinienem zostawić tam swojej wypłaty"... Swoją drogą, szukając w internecie znalazłem firemki Albaz i Cito - ktoś u nich robił? co o nich sądzi? Pozdrawiam Acha, zauważyłem, że to jest dość powszechne na forach - napisałem na ten temat, bo nie znalazłem niczego w wyszukiwarce. Jeśli był już podobny proszę o link, a nie od razu kasację posta.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/39041-instalacj%C4%99-lpg-wroc%C5%82aw-gdzie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi