Gość security Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Witam Astra H radio cd30 BID ostatnio w czasie jazdy podpiełem u kolegi op-com i chcialem aktywowac BC. Przy programowaniu indeks kodów pokazały się 4 lub 5 różnych indeksów wybierałem po kolei i nie udało sie aktywować. Ale za to pokazało że zostało paliwa na 230km a w zbiorniku zostalo jakoś z 3/4 paliwa.Pomyślałem że przy tankowaniu się unormuję ale nic z tego. Po zatankowaniu do pełna pokazuje "pozostała odległość 0km" Może ktoś odpowiedzieć co zrobić aby dobrze zaczeło wskazywać? Szukałem na forach ale być może nie udolnie bo nic nie znalazłem. Edytowane 7 Marca 2012 przez security   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/39193-aktywacja-komputera-pok%C5%82adowego/page/2/#findComment-431662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi