Gość eldomaly Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie od razu przejdę do mojego problemu . Posiadam Astre F 1,4 + LPG 98r od jakiegoś czasu mam z nią problem . Odpala bez problemowo , obroty chodzą płynnie , na pierwszy rzut oka jest wszystko ok nie przerywa silnik chodzi idealnie i nic się nie dzieje ale kiedy jadę nie wiem czemu autko traci moc pedał gazu do końca a auto muli zapala sie kontrolka check a potem zaraz wszystkie inne ( tak jak by je coś dusiło , czasem uda sie zredukowac bieg i znowu załapie) a czasem po chwili gaśnie , potem zaczyna się już problem z odpaleniem samochodu , można kręcić i kręcić i za którymś razem dopiero załapie , przejedzie czasem cala trasę a czasem po chwili znowu gaśnie i sytuacja się powtarza , byłem z autkiem u diagnosty podpinalismy autko pod kompa i nic zero błędów wszystko w normie o dziwo . Nie wiem o co chodzi za bardzo ... dodam tylko ze robi sie tak na benzynie bo gazu nie używam , ( instalacja jest cała wymieniona tak ze wykluczam ze to cos od gazu )Proszę o jakąś rade bo nie chciał bym wydawać nie potrzebnie kasy na zbędne części ....   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/39253-astra-14-benzyna-lpg-traci-moc-i-ga%C5%9Bnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi