Gość pilcu84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam. Od pażdziernika jestem właścicielem asterki h. Kilka tygodni temu zauważylem ze padła połowa oświetlenia licznika tj. obrotomierz i stan paliwa. Wykręciłem licznik z nadzieją że wymienię jakąś żarówke i po kłopocie. Otwożyłem licznik i zauważyłem tylko układ scalony z jakimś prockiem a do podświetlenia kilka diod. Złozylem licznik i wkreciłem spowrotem.w czasie kiedy jeździłem autkiem aż do dziś licznik zaczął świecić(na chwile). Nie wiem czy ma to związek z tą przypadłościa ale w dni w które licznik zadziałał temperatura spadła dobrze poniżej zera(dziwne).Może spotkał sie już ktoś z taką dolegliwościa? Jeśli tak byłbym wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/39967-astra-h-pod%C5%9Bwietlenie-zegar%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi