Gość julian87 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zdejm zdezrak i zoabcz dokadnei co tam jest skoro leci woda to zanczy ze pompa tez tam jest czyli jej nie potrzebujesz tak samo zbiorniczka w linku ktory pokazales jak rozumiem jest tylko jeden spryskiwacz/dysza - chyba ze zle czytam tobie z tego co widac potrzebne sa same te dysze waz cisneiniowy - teraz plyn kapie ci w jednym miejscu czy w dwoch - jak w dwoch to by wygladalo ze waz idzei pod oba reflektory kwesta tylko cyz jest go wystarszajaco duzo jeszcze... jakies sponki i uchwyty ktore sa w tym zestawie to raczej tylko wydawanie kasy w bloto zalozysz na tym co masz ale najwazniejsdza kwertia to kupic te dysze i obczaic czy na pewno do twojego zdezraka da sie je zalozyc bo to ze widac jakeis uchwyty nei wiadomo czy zdezrak jest nowy i na tyle dobry ze te uchwyty wszystkie tam sa moze byc jakis wylamany i wtedy... poprostu trzeba zazcac od zdjecia zdezraka i dogadaj sie gdzeis w jakims sklepie na miejscu ze bierzesz te dysze ale jak sie oklaze ze nie da sie ich u ciebie zalozyc to chcesz je oddac jak juz bedzioezs mial to wszyzstko skompeltowanye to tzreba sie za to zabrac tak przez intereneto i bez rozebranai tego na zywo to mozemy se tylko gdybac czy to starzcy czy bedzie ok itd. jak jak zakaldalem u siebie taki uklad "custome" kupilem wszzystko co mi bylo potrzebne dysze uchwyty weze i potem zdjalem zderzak i zaczelam wiercic - wyszlo wiecej roboty niz myalalem ale to byla praca pionierska u ciebie pol biedy niby wszzystko jest- tylko trzeba rozebrac i zaczac robic dlatego nei kupuj nic na necie tylko na miejscu i jak ci cos zostanei tak ak mnei to oddasz i po problemie... ok kolego dzieki wielkie.... przy spryskach mam takie dziwne mocowania zrobie fotke to moze mi pomozesz czy to jest ok. Węzyków chyba nie ma po zderzaku ale to nie problem a czy dobry mam zbiorniczek?? wyze dalem zdjecie   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/40576-spryskiwacze-relflektor%C3%B3w/page/2/#findComment-379457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julian87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 oto i zdjecia mojego zderzaka od srodka. Spasuje do spryskiwaczy?? Jak mam rozpoznac czy moja pompka i zbiorniczek jest odpowiedni do spryskiwaczy? Z góry dziekuje wszystkim za pomoc   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/40576-spryskiwacze-relflektor%C3%B3w/page/2/#findComment-379758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi