Gość Semir Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Kolegów. Mam o taki drobny problem z moją Frotką jakiś czas temu zdemontowałem wycieraczkę z tyłu miałem wrażenie, że to mało trybko sie wyrobiło i nie da rady uciągąć owej wycieraczki. Dziś pare minut temu podłączyłem silniczek poskładałem wszsytko do kupy a ty nie działa. Poczyściłem styki specjalnym do tego środkiem, sprawdziłem bezpieczniki po pewnym czasie zaczeła działąć lecz cały czas bez możliwości wyłaczenia. Czym to może być spowodowane, trzeba dokładniej styki poczyścić ? ?. Bardzo proszę o porade. Dodatkowo mam takie pytanie nie wiecie jakie dysze tylnego spryskiwacza od jakich modeli mogą pasować do Frotki ? ? Gdzieś ją zgubiłem nawet nei wiem kiedy a nie moge tego puki co zdobyć jedynie servis a tak ładnie kasują. Dziekuje i POZDRAWIAM. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Semir   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/40608-tylna-wycieraczka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi