Gość jangawik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam. Jestem posiadaczem Zafiry z 2001 roku. Na środkowym miejscu tylnej kanapy mam dwupunktowe pasy bezpieczeństwa. Poszukuję, informacji czy jest możliwe wykonanie jakiejś przeróbki, żeby mieć w tym miejscu trzypunktowy pas bezpieczeństwa. Ewentualnie czy do tej Zafiry będzie pasowała kanapa z jakiejś młodszej wersji (np. Zafiry z 2003 roku mają już trzypunktowe pasy bezpieczeństwa na środkowym miejscu tylnej kanapy). Może wtedy uda mi się znaleźć gdzieś na szrocie taką kanapę z pasami i zamienić. Nawet w ASO nie umieli mi powiedzieć czy jest możliwa taka podmianka kanap. Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/40842-trzypunktowe-pasy-tylna-kanapa-zafira-2001/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi