Gość matekogon Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam kolegów mam pytanie do posiadaczy astry H 2004 i znawców tematu klimatyzacji w tym samochodzie.Czy w skrzyni z bezpiecznikami znajdującej się w komorze silnika powinien być bezpiecznik nr20 i znajdujący się nad nim przekaźnik gdzieś wyczytałem że one odpowiadają za klimatyzację a ja owych elementów nie mam. Dodam że nie byłem jeszcze sprawdzać ile mam gazu w klimie jedyne co zrobiłem to sprawdziłem czy jest coś gazu wcisnąłem delikatnie zaworek od dopuszczania klimy i usłyszałem syk więc coś tam jest. Czy jest możliwość sprawdzenia na krótko czy dział ta klima? Czy może ktoś podpowiedzieć czy jest jeszcze oprócz bezpiecznika nr20 i tego przekaźnika jakiś bezpiecznik i przekaźnik odpowiedzialny za klimatyzację bo może więcej mi tego brakuje sam nie wiem.Dodam że jest to elektroniczna klima i auto kupiłem nie dawno a wcześniejszy właściciel brak kontaktu POZDRAWIAM   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/41754-elementy-klimatyzacji-astra-h/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi