Gość michau Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam przegoglowałem internet, odpowiedzi są różne, jednoznacznej nie znalazłem, a temat jest następujący, oczywiście frotka B : przestały gasnąć lampki w drzwiach, doszedłem do tego, że padł moduł w sterowniku do centralnego, zakupiłem używkę na allegro i próbuję opcomem wgrać do niego stare klucze. W opcomie wchodzę w nadwozie-zamek centralny , dalej w zakładkę programowanie i w okienku programowanie pilotów alarmu są trzy zakładki kod dostępu, usuniecie kluczy, dodanie kluczy. Podswietlona jest tylko kod dostępu, Moje pytanie co to za kod ? mam car pass do mojego autka, ale żaden kod nie pasuje (testowałem to na poprzedniej centralce). Czy opcomem da się w ogóle zgrać stare klucze z inną centralką ? Chodzi mi o otwieranie zamków z pilota, a może dać sobie spokój i udać się do ASO i czy oni to zrobią. A może ktoś podrzuci schemat sterownika to przelutuję odpowiedni moduł z dobrego sterownika (oczywiście gaszącego lampki). Nie wierzę, że temat nie jest do rozwiązania.... pozdrawiam Michau   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/42723-sterownik-centralnego-zamka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi