Gość bigmen1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich na forum . Po długim czasie użytkowania zafirki A 99r. postanowiłem złożyć hak . Z samym założeniem nie było problemu . Wiązka rozszyfrowana i podłączona do kostki oryginalnej w kufrze po prawej stronie . I tak : czerwono szary - światła pozycyjne - brązowy hak niebiesko czarny - przeciwmgielne - niebieski hak biało czarny - lewy migacz - żółty hak szaro czarny - światła pozycyjne - czarny hak zielono czarny - prawy migacz - zielony hak brązowy - masa - biały hak żółto czarny - stop - czerwony hak sprawdzone próbnikiem . Niby wszystko ok. Podłączam przyczepkę pierwszą i drugą i ten sam efekt mam - Włączam światła pozycyjne - ok , migacze - ok , stop - ok . Wszystkie pojedynczo świecą prawidłowo w przyczepie. Problem zaczyna się jak włączone są światła pozycyjne i wduszę STOP - zapalają się pozycyjne i migacze P+L a stop nie świeci . Przy pozycyjnych i migaczu tli się drugi migacz . Przygasają pozycyjne . Jakieś przebicie ? Nie mam już pomysłu . Jakieś rady ? Pozdrawiam Przemo Temat nieaktualny - winne gniazdo w haku - nie przekazywało masy dalej. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez bigmen1   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/44862-problem-z-pod%C5%82aczeniem-elektryki-haka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi