Gość Anonymous Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Hymm innej możliwości naklejenia nie było, zawsze gdzieś na ten drucik wejdzie a ta taśma jest taka grubsza i miękka trochę jak szwambka, może się nic nie stanie...jeszcze napisze [ Dodano: Czw Wrz 13, 2007 12:06 ] Nooooo i fonito..... zainstalowałem, żadnych odblasków od szyby nie ma. Zrobiłem to tak: Odkręciłem listwę przy szybie i schowałem tam kabelek. Potem spod niej wyprowadziłem kabel na zewnątrz i owinąłem wokół tej czarnej gumowej rurki gdzie przewody idą, następnie dałem cały kabel zamiast w słupek to pod uszczelkę bagażnika- pięknie się zmieścił i schował, no a dalej w dół i do światła tylko podpiąć (nawet bez lutowania się udało) Pozdrawiam ....   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/4592-trzecie-%C5%9Bwiat%C5%82o-stop-w-astrze-f/page/2/#findComment-316359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi