Gość corsiątko Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Witam mam problem mianowicie miałem podłączone radio wszystko grało bez problemów aż któregoś dnia wyjąłem akumulator, aby go naładować. Na drugi dzień znajomy włożył go do auta lecz pomylił + z - i podłączył odwrotnie po czym podłączył dobrze. Gdy przyszedłem chciałem włączyć radio okazało się, że radio nie reaguje nawet się nie świeci. Wyjąłem radio aby sprawdzić i zobaczyłem, że czerwony kabel który był wcześniej skręcony i zaizolowany odczepił się więc go podczepiłem, lecz za każdym razem gdy go łącze pali mi bezpiecznik przy radiu. Co mogło się stać?? Dodam, że gdy klemy zostały na odwrót założone próbowano odpalić samochód bez skutku po czym zamieniono klemy. Wszystko działa bez problemu poza tym radiem Czekam na pomoc Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2011 przez corsiątko   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 O problemach z radiem nie pisz w dziale silnikowym, dlatego przenoszę temat. A wracając do pytania to radio nie wytrzymało odwrotnego zasilania i jedyne co możesz zrobić to oddać je do naprawy lub wymienić na inne.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość corsiątko Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Czyli na gwarancji raczej tego nie uznają? Ile może kosztować naprawa?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To zależy co jest uszkodzone, ale musi to sprawdzić elektronik.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi