Gość Mateo91lw Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jak mam podłączyć radio Sony skoro oryginalna kostka od COrsy ma inne wyjście niż to co ma moje ? ten sony ma 8 pinów w dwóch rzędach a oryginalne ma aż 3 duże gniazda po 4 w jednym gnieździe a jest ich dwa i 5 w odzielnym gnieździe . przepraszam za niezrozumiałośc. licze na wyrozumiałość   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Potrzebujesz taką przejściówkę na ISO jak w tym linku http://sklep.rms.pl/index.php?p19,kostka-iso-do-radia-z-serii-sony-cdx-3000-i-innych-ks13991 Zapytaj w najbliższym sklepie car audio. W instalacji samochodu masz w jednej ,trzy mniejsze kostki, ale wykorzystujesz tylko dwie, gdyż trzecia jest do wyświetlacza z którym to radio i tak nie będzie współpracować.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateo91lw Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) mam takie wejście w radiu sony tak na fotce na górze tylko tutaj mam 8 pinów po dwa rzedy... a w samochodzie mam dokładnie taką kostkę jak na dole w tle zdjęcia . czy styka tylko to co mi podałeś w linku? i jak mam poznać który to będzie wpięty do złącza samochodowego ? jeśli pomyle góre z dołem to radio pójdzie z dymem? Edytowane 27 Października 2011 przez Mateo91lw   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tych kostek w samochodzie nie możesz pomylić gdyż każda jest troszkę inna, tzn. ma wpust po lewej (patrz fotka) w innym miejscu i nie uda się podłączyć inaczej jak poprawnie.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateo91lw Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 oki wielkie dzięki za odpowiedź wcześniej szukałem takich kostek ale nigdzie nie można dostać do tego radia. chyba zamówię z tej strony co mi podałes . i radio nie ma prawa nie działac ? bo mam tube aktywną . ale to radio nie ma sterowania więc pewnie trzeba niebieski kabel podłączyć z tej kostki do REM akurat tuby to umiem podłączać   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 W sklepach w Twojej okolicy nie mają takich przejściówek ? Widocznie słabo dbają o klientów. Może jest jakiś zakład montażu car-audio, tam jeszcze zapytaj.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateo91lw Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Moje Miasto to jest małe najbliższe czyli Olsztyn jest 50km dalej a nie mam paliwa żeby teraz tam jechać nie u mnie raczej nie ma byłem już wszędzie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mam tak samo że mieszkam w malutkim miasteczku i jak coś potrzebuje to muszę zamawiać w sklepie (o ile sprzedawca potrafi znaleźć potrzebny element ) lub jechać do jednego z większych miast i tam kupić( też nie zawsze mają na miejscu to co mi potrzebne ) Jak podłączysz nowe radio to daj znać czy poradziłeś sobie bezproblemowo.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateo91lw Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 dobra dzieki za tą końcówkę . ale i tak na razie nie bede zamiawiał bo brak funduszu bo miałem lekkie problemy:( weź jak możesz to luknij jeszcze ten temacik http://forum.opel24.com/topic/46779-Drzaca-Tylna-Klapa/ <sorry jeśli linki sa niedozwolone>   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi