Gość Anonymous Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 No i przewiozłem się z pompą do serwisu BOSH w Bochni. Tam już na początku okazało się że zatarty jest jakiś tłok regulatora kąta wtrysku. Po 4 godzinach czekania miałem już urządzonko zrbione. Nowy korpus, sterownik i garść drobnych elementów i uszczelek. Teraz wyrok... 3110zł i mam nową pompę na 12 mięcznej gwarancji. Po założeniu auteczko śmiga i przy ostatnich 4 stopniowych przymrozkach silnik po odpaleniu równo pracuje. Sukces za niestety słoną kasę. A odnośnie wczesniejszych poczynań mechaników. Zapłaciłem tylko za wyjęcie i założenie pompy + komplet świec żarowych. 400zł . Wg mnie zachowali się w porządku bo nie kazali płacić za "naukę". Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem i pomoc. Pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/4786-nier%C3%B3wna-praca-na-zimnym-silniku/page/2/#findComment-310855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi