Gość dj adi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 siemka oplomaniacy mam pytanie czy ktos z was ma radioodtwarzacz DALCO BC-4305 MOJA STARA wyrzuciła instrukcje i pachnie kuzwa rozwodem mozecie pomoc czy ktos ma taka i moze odstapic ksero zapłace oczywiscie pozdrawiam adi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://www.elv-downloads.de/service/manuals_hw/81928_Radio_CSDVD450BT_UM.pdf To nie jest przypadkiem to samo ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jeśli xomax to dalco ( nie bardzo znam się na radiach) , to tu jest nawet w pl XOMAX XOMAX XM-DVTS4305BT instrukcja obsługi POLSKI   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dj adi Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 panowie Nocny duch i Vertix jestescie wielcy duzy szacun i stokrotne dzieki pozdrawiam adi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Eee tam . Z żonką się pogódź , bo noce teraz długie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 zapłace oczywiscie To teraz małe piwo dla mnie i duże dla vertix   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi