Gość frank27 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) witam mam taki nietypowy problem gdy jade na niskich obrotach autko sie tak muli gdzy wchodzi na wyższe obroty to mam odczucie normalnie jak bym miał turbo może to dziwne ale ostatnio jadąc na drugim biegu wciskając gaz auto pięknie weszło na obroty i sie bujło do 85km/h strasznie sie zdziwiłem bo to w końcu X14 NZ czyli 60 kucyków ale co dziwne to nie były obroty maksymalne bo silnik pięknie pracował ale nie żyłowany był . zawsze był mułem ale od kiedy wymieniłem przedów podciśnienia poprawiło sie , czuć moc ale niestety na wyższych obrotach ... macie jakieś podejrzenia co może być nie tak ? wąż podciśnienia jest silikonowy i z dwuch stron są założone opaski zaciskowe więc jest szczelne. z góry dziękui za pomoc a odrazu mówie nie posiadam obrotomierza Edytowane 12 Stycznia 2012 przez frank27   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/48986-niskie-obroty-muli-wy%C5%BCsze-czu%C4%87-moc/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi