Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Temat na dziś ... Lusterka w omie b Tradycyjnie wprowadzenie do problemu ... Mam zamiar kupić nie orginalne lusterka do omegi niestety brakuje w nich elektryki i tu mam pytanko czy da sie przełożyć mechanizm z orginalnego lusterka do takiego nie orginalnego może ktoś z was rozkręcał zwykłe (elektryczne) lusterko od omegi i mógłby wytłumaczyć jak to sie robi Może ktoś ma jakąś sztuke żeby odsprzedać po znajomości (tych z samochodu nie chce rozbebeszac) aha i czy ten plastik od czoła (ten lakierowany) jest zdejmowany czy to na stałe element No i to by było mniej więcej na początek wsio Aha może elekryka posowała by np od cosy albo czegoś takiego [ Dodano: Sro Cze 07, 2006 08:37 ] Dobra jako że zglębiłęm temat samodzielnie odpisze co by ktoś potem nie pytał. Lusterko mocowane jest na 3 śruby. żeby do nich sie dostać trzeba: zdjąć głośniczek (otworzyć szybe) trzeba go wyciągać do wyby i do siebie (tak w 45 stopni mniej więcej najpierw przód a tył wysunąć). zdemontować plastikowy uchwyt (klamke czy jak to nazwać) trzyma sie to na 3 śruby jedna pod zaślepką odrazu widać gdzie druga pod klamką od otwierania dzwi, trzeba plastik zdjąć trzecia pod uchwytem dzwi trzeba wyjąć ten gumowy wichajster Oczom ukażą sie 3 magiczne śrubki od lustekra po ich odkręceniu (trzymać lusterko bo rypnie w glebe) rozpiąć kostke od sterowania. zakłądać w kolejności odwrotnej na tygodniu puszcze jeszcze fotki ps. czy moge sam sobie dać punkt pomagiera ps. tematu strowanie jeszcze nie obadałęm jak mi sie będzie nudzić to będe walczył   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/491-lusterka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi