Skocz do zawartości

astra III problem z oświetleniem kabiny i awaryjnymi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Witam,

czy ktoś może poradził sobie z tą niegasnącą lamką wewnętrzną? Ja również kupiłem samochód OPEL ASTRA III z zachodu i mam ten sam problem (podobno nie była bita - podobno). Jedynym sposobem jesy wyciągniecie żarówki, a w drugim rzędzie siedzeń przełącznik ustawiam na pozycję 0.

Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość Anonymous

Dzięki wielkie, odłączyłem akumulator na dłuższą chwile i pomogło. Oświetlenie w kabinie działa tak jak powinno. FORUM jest WIELKIE http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

• 2 lata później...

witam wsztstkich miałem ostatnio taki przypadek najechałem na łate na asfalcie która sie podniosła no i strzał w podłoge w połowie drzwi kierowcy opelek poza zdartą powłoka anty korozyjną zero uszkodzeń na zewnatrz, a środek kurtyna kierowcy i poduszka w fotelu kierowcy oraz napinacz pasów do wymiany bo się po otwierały no i właśnie światła awaryjne i oświetlenie kabiny opel zaśpiewał od 12000zł do 15000zł koszt naprawy znalazłem warsztat który zrobił mi to za 1200zł awaryjne przestały migać po załanczaniu zapłonu komputer nie pokazuje niczego co by świadczyło o wystrzelonych poduszkach tylko to oświetlenie kabiny może błąd z mojej strony bo miałem wyjętą żarówke gdy go wstawiałem do warsztatu po kilku dniach sobie o niej przypomniałem i ją wsadziłem spowrotem, a ona nadal sobie świeci cały czas jak znajde chwilke to odepne akumulator i napisze czy pomogło pozdrawiam.

http://localhost/opel/ipb/public/style_emoticons/default/clap.gif :hyhy: odlączyłem akumulator no i pomogło wszystko działa tak jak powinno dzięki za te forum bo już instalacje chciałem sprawdzać

ej no ja sadzielm ze u mnie poducha nie strzelila :hyhy:

to pokaze jak pojade na odczyt z kompa?

jak to wymacac?

tak to wszystko wyglada tip yop

u mnie poduchy wymienili i w kompie ani śladu nie zostało wiem o tym tylko ja i ten co to robił bo byłem sprawdzić to nawet w serwisie opla