Gość -dan333- Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 witam. Mam problem ze swoja astrą G. a doklaniej z lamką w kabinie przy wstecznym lusterku. nie działa mi w tej lampce automatyczne zapalanie poprzez otworzenie drzwi. nie działa mi również włącznik tej lampki(ten od świateł mijania) działąją lapki z tyłu po obu stronach po otwarciu obojętnie których drzwi. lampka przy wstecznym lusterku działa tylko gdy zamknę wszystkie drzwi i nacisnę przyciski umieszczone na niej. jeżeli wysunę włącznik (ten od mijania) przy zapalonych żarówkach przyciskami na lampce tracę światło. ręcznie mogę zapalić lampkę tylko gdy włączę zapłon. nie działa mi też ściemniacz. lampka nie uruchamia się również po otwarciu drzwi centralem. lampki przy tylnych drzwiach palą się bez znaczenia czy kluczyk w stacyjce czy nie.jeżeli wszystkie drzwi zamknięte to gasną. lamka ma 4 żarówki palą się tylko te od przycisków. wszystkie żarówki sprawne. bezpieczniki również. styczki przy drzwiach reagują prawidłowo ale widoczne jest to niestety tylko na lampkach z tyłu. czy miał ktoś podobną sytuację lub wie jak mogę pomóc swojej astrze? czy pozostaje mi tylko wymiana na czuja lampki lub włącznika świateł albo wizyta u elektryka?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/51070-lampka-w-kabinie-opel-astra-g/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 cos mi sie wydaje ze ta lampka z tymi 4 zarowkami nei ejst od twojego auta i tam poprostu brakuje kabli ktore by podawaly odpowiednie prady w zaleznosci od tego co ma sie swiecic   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/51070-lampka-w-kabinie-opel-astra-g/#findComment-432789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi