Gość mapetopel Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam mam mały problem nie dawno kupiłem opla corse B z 2000r z przebiegiem 104 tys samochodzik działa elegancko. Przed kupnem sprawdzał go znajomy mechanik i byłem na stacji diagnostycznej i wszystko elegancko zawieszenie git bardzo dobrze wybiera dziury i jest cicho w środku ogółem samochodzik zadbany ale wczoraj jak chciałem sprawdzić jaki olej dokupić i czy nie trzeba go wymienić na karteczce doczepionej było że silnik jest zalany lotosem mineralnym i pytanko dlaczego ktoś mógł zalać silnik z tak małym przebiegiem olejem mineralnym? czy mógł być silnik już na wykończeniu i ktoś po prostu zalał go mineralnym?? Z góry dzięki Pozdrawiam i czekam na sugestie Temat zbędny. Z pytaniem dlaczego jest zalany olejem mineralnym proponuje iść do wróżki a nie na forum. Sugestie co robić znajdziesz w innych tematach.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/51310-pytanko-w-sprawie-oleju-opel-cosra-b/page/2/#findComment-433833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi