Gość mex25 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 witam.ktos mi powie moze gdzie znajde nazwe radia.Czy musze je wyjac? Na panelu mam nazwe firmy od nawigacji,czy to ta sama nazwa ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zazwyczaj jest symbol nawigacji np CD 70 NAVI Sprawdź może któraś z tych http://opel.dixi-car.pl/radio-opel.htm lub zapodaj fotkę.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mex25 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 mam symbol nawigacji z nazwa producenta.czy to to samo co radio? nie wiem.fotke wysle jak sam wroci z wymiany plynow i rozrzadu.dz   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radmax Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Jeśli z nawigacją i oryginalne to tylko dwie opcje CD 70 lub DVD 90. Edytowane 27 Marca 2012 przez radmax   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mex25 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 i jeszcze jedno pytanko w tym temacie.radio dziala idealnie a zmieniarka nie -brak kodu.czy to nie jest polaczone ze soba?do radia i zmieniarki sa inne kody? a moze walnieta jest zmieniarka ?oczko laserowe ?mial ktos taki problem?odczytac plyty od navi tez nie chce.chyba bedzie potrzeba udac sie do speca.zna ktos kogos w okolicach łodzi? dodam radio oryginalne   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radmax Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ale dalej nie wiemy jakie ? Może zrób zdjęcie ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mex25 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 mam zdjęcia radyjka   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No i wszystko jasne. Producent radia to: Siemens VDO Typ to NCDC 2015 - wpisz np w Google to dowiesz się więcej. A nawigacja w tym radyjku jest firmy NAVTEQ - http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/-/-/-/Default-Start   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mex25 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dziekowac . kody musze zciagnac do wszystkiego oddzielnie jak mi sie wydaje?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Najszybciej kody załatwisz chyba w ASO ale to koszt 100-150 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi