Gość Mateooo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam mam astrę f 1995 rok 1.4 silnik w benzynie Przepraszam z góry jeśli już podobny temat jest. Ale nie chce mi sie szukać mianowicie mam taki problem ze nie działa mi prędkościomierz wymieniłem wiec ślimaka nadal nic licznik wsadziłem "nowy" też klapa linka dobra podniosłem auto odpaliłem wbiłem 1 bieg i co sie okazało ślimak sie nie kręci kreci sie dopiero jak nim ruszę podniosę co może być przyczyną jest to moje pierwsze auto wiec nie wiem o co może biegać czy nie ten model ślimaka czy co bardzo proszę o pomoc aha i czy ślimak od innego silnika nie 1.4 może być inny bo może akurat za mała zębatka jest i nie łapie tego koła w skrzyni .. a jak kupowałem ten ślimak to zapomniałem podać poj. silnika tylko ze do astry f i dostałem pierwszy lepszy Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Mateooo   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/51901-nie-dzia%C5%82a-czujnik-pr%C4%99dko%C5%9Bci/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi