Gość astrabasta Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam W mojej Astrze zużyła się tylna kanapa i nie wygląda za dobrze. Postanowiłem ją wymienić. Kupiłem na pierwszy rzut oka, taką samą. Jednak przy montarzu okazało się, że nowa posiada inne zapięcie oparcia kanapy do korpusu auta. Sprawdzałem przy pomocy śrubokręta - mechanizm odpinania kanapy działa świetnie, jednak z uchem które jest fabrycznie nie. Wydaje mi się, że musi być innego profilu lub też nieco cieńsze. Na zdjęciach zamieszczam ucho oraz gniazdo ze spinką. Proszę o pomoc jak te ucho powinno wyglądać, abym wiedział czego mam szukać. Auto jest z 1994r, 5 dzwiowe, nie combi. Do tych spinek szukam ucha: Spinka w nowej kanapie ZAMKNIĘTA Spinka w nowej kanapie OTWARTA   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/52000-ucho-zapi%C4%99cia-tylnej-kanapy-astra-g-1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi