Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Ja u siebie podświuetlenia niemam już długo a nawet bardzo długo. U mnie ta tylna folia drukowana się poprostu poprzecierała i niedziała, a brzęczyk nie ma nic wspólnego od podświetlenia zegarów.

Gość Anonymous
Ja u siebie podświuetlenia niemam już długo a nawet bardzo długo. U mnie ta tylna folia drukowana się poprostu poprzecierała i niedziała, a brzęczyk nie ma nic wspólnego od podświetlenia zegarów.

folię można wymienić z tego co zdążyłem się dowiedzieć, natomiast czy brzęczyk ma coś wspólnego z podświetleniem to powiem tak, po tym jak ten elektryk przełożył w odpowiednie miejsce bezpiecznik zarówno podświetlenie i brzęczyk zaczął działać więc są na jednym bezpieczniku - sprawdź to sobie dokładnie

Gość Anonymous

a miałem małe zwarełko i zgasło na początek oświetlenie bagażnika i szukałem w bezpiecznikach - jak przekładałem to widocznie o jedno oczko się pomyliłem i stąd cały problem (nie zauważyłem braku poswietlenia od razu bo słonecznie było a i na brzęczyk nie zwróciłem uwagi bo niewiele wcześniej ten samochód kupiłem, brak przywzyczajenia)

marpil, na błędach człek się uczy.Mam nadzieję,że dużo kasy przez to nie wydałeś.Moja mamusia mówiła"patrz gdzie wkładasz" i miała rację.Pozdro :mrgreen:

Gość Anonymous

Mialem to samo :!: ale gdy wymienilem wszystkie żarówki i bezpiecznik wszystko zaczęlo działać :mrgreen: Najlepiej zacznij od wymieniania żarówek a jak to nie pomoże wymien bezpiecznik :mrgreen::mrgreen::)

• 3 tygodnie później...
Gość Anonymous

patyrak, Hehe, popielniczka to osobna sprawa. Tam nie mozna wlozyc oprawki z zarowka byle jak, poniewaz masa jest tylko w odpowiednim miejscu. Obejrzyj oprawke z zarowka, zauwazysz pasek blaszki "masy" Ten pasek blaszki musi znalezc sie w odpowiednim polozeniu ( jak sie nie myle, to lewo-dol, lub lewo-gora) Sprobuj pokrecic oprawka a swiatelko sie zapali. U mnie tak bylo, azeby to sprawdzic, rozkrecilem konsole :mrgreen::D:D Powodzonka

• 4 miesiące temu...
Gość Anonymous

nieznalazłem na forum

ma ktos instrukcje jak rozebrac całą deske w celu wymiany podswietlenia zegarów na niebieskie diody :wesoly:?