Gość michaelos7 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam, problem jest następujący silnik gaśnie na niskich obrotach na razie zdarzyło mi się to 2 razy. Silniczek krokowy i przepustnica zostały wyczyszczone po pierwszym takim przypadku, a dziś znowu się to przytrafiło. Zdarzyło sie to gdy klima była włączona (nie wiem czy ma to jakies znaczenie). Niedługo mam zamiar wyjechać w dłuższą podróż i chciałbym to naprawić. Druga sprawa jest następująca, gdy np. dojeżdżam do świateł z włączoną klima i juz staje to słychać taki odgłos "trrrrrr" gdy klima jest wyłączona to nic się nie dzieje, mechanik powiedział że może to byc zatarta sprężarka. Proszę o pomoc. Opel Vectra B rocznik 2000 silnik 1.6 16V   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/53955-silnik-ga%C5%9Bnie-na-niskich-obrotach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi