Gość ewapawcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 witam wszystkich. Drodzy experci od instalacji gazowych. Prosze pomozcie. Mam zalozona instlacje wloskiej firmy Emel (sekwencyjna) Pali mi jak smok 15 litrow-samochod Opel Zafira B 1.8 16v 2007 rok, automat-tip-tronic. Mechanicy w UK nie sa w stanie mi pomoc(mieszkam w UK) jezdze jak idiota i kazdy cos udaje ze przestawia a w rzeczywistosci nic nie robia.W Polsce mechaicy sa lepsi> zalozylem nowa przeplywowke, filtr powietrza. mam inter face do tej instalacji i oprogramowanie.ale nie mam zielonego pojecia jak to ustawic.Podsylam aktuana mape z mojego samochodu,zaznaczam-nie ma wykresow . prosze powiedzcie jak maja wygladac prawidlowe ustawienia do tego samochodu a raczej do tej instalacji-zeby chodzil jak nalezy i palil jak sie nalezy czyli podobno do 10 litrow lpg w zaleznosci od jazdy./krotko po zalozeniu gazu samochod palil malo, za jaki krotki okres zaczely siadac wtryski(3 razy), wymieniem na nowe, jezdzilem do napraw gwarancyjnych i nie ma efektu. pali jak czolg. Dziekuje z gory . Podpowiedzcie jak mam to ustawic..   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/54217-lpg-emer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi