Gość adamo00 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Oto mój zestaw z którego JA jestem bardzo zadowolony i to jest najważniejsze : President Harry III ASC i sirio omega27 95 cm cena jaką zapłaciłem za zestaw w zeszłym roku 610 PLN . Dyskusje na temat ceny daruje sobie . Sprawność działania to jest najważniejsze: zasięg ; miasto ~5 km trasa ~10 km odbiór i nadawanie więcej niż dobre działanie ASC całkowicie eliminuje kręcenie gałkami i RF-gain nie używam. Użytkowanie: radio : małe gabaryty w merivie mam zainstalowane w środkowym panelu pod klimą ,takie cuś jak 5 lat gwarancji. antena: na magnesie około 1m, składana na motylek, czasem jeżdżę po mieście z pochyloną nie muszę dziennie składać do garażu . Nie wiem co kto sobie ceni i lubi ale dla mnie bardzo dobra praca sprzętu, brak szumów i zakłóceń jest najważniejsze na tym zestawie to mam, a miałem kilka innych i proszę mi wierzyć wiem co to ból głowy no kolega widzę ma radyjko z górnej półeczki,,ja od dłuższego czasu używam Alana 109 i sirio ml 145, zestaw już mam dłuższy czas bez problemów odbiór i nadawanie minus brak ASC, w dużych miastach jest problem,, osobiście mi to nie przeszkadza,, a osiągi całkiem dobre,,ale podstawa to strojenie anteny,,   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/54391-cb-radio-vectra-c-20-najlepsza-cenajakosc/page/2/#findComment-481391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbisz41 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 no kolega widzę ma radyjko z górnej półeczki,,ja od dłuższego czasu używam Alana 109 i sirio ml 145, zestaw już mam dłuższy czas bez problemów odbiór i nadawanie minus brak ASC, w dużych miastach jest problem,, osobiście mi to nie przeszkadza,, a osiągi całkiem dobre,,ale podstawa to strojenie anteny,, Nie ma znaczenia z jakiej półki czy ceny jest sprzęt ważne żeby ładnie pracowało a najważniejsze żeby właściciel był zadowolony Prawda jest też że możesz mieć najlepszy sprzęt a źle go zamontujesz i będziesz miał to samo co na chińskim supersprzęcie Dodam ze do mojego Harrego III dokupiłem helikalna antenę Sirtel Gamma IIR co jeszcze bardziej poprawiło moim skromnym zdaniem pracę zestawu i szczerze taki zestaw mogę polecić   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/54391-cb-radio-vectra-c-20-najlepsza-cenajakosc/page/2/#findComment-481516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi