Gość zonk1 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) Mam nie typowe pytanie z moją astrą jest coś nie tak . jeśli samochód się nagrzeje teraz długo nie trzeba czekać samochód traci moc tzn jedzie ale jak się wpina 2 bieg to jakbym wbił 4 a nie 2 natomiast jak samochód ostygnie wszystko wraca do normy i tak dookoła . Sprawdziłem metodą hamulec gaz wywaliło błędy 1122 1120 1550 . Mechanik jak podłączył pod kompa te same błędy stweirdził że pedał gazu może być wkrótce do wymiany wykasował błędy jak wróciłem od niego sam też sprawdziłem i nic się nie pojawiło no i nie wiem co to . Może sterownik się przegrzewa i wtedy właśnie wywala błędy sporo jest tego na forum więc w sumie zrobilem powtórkę sory zamiast szukac odrazu piszę i jak to nie pomoże to sprawdzić przepsutnice Edytowane 28 Lipca 2012 przez zonk1   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/54688-co%C5%9B-dziwnego-z-moc%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi