Gość guniak Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam. Radyjko Unidena 510 i antene Presidenta Floryde posiadam ok 6 lat i jestem zadowolony.Zasięg nawet do 4-10 km. Delikatne zakłócenia były zawsze przy klaksonie i przy pierwszym skręcie kierownicy,pewnie chodzi o załączanie sie pompy od wapomagania.Przy następnych ruchach kierownicy już wszystko ładnie gra. Ale ostatnio w eterze opieprzali mnie że strasznie trzeszcze,czego wcześniej nie było.Dziś podłączyłem jakiegoś taniego Alana na mojej antenie i wszystko gra.Zmieniłem na moje radio z drugą podobną anteną i też wszystko gra .I na koniec znów podłączyłem tylko mój zestaw i okazało się że jest dobrze.Trzoszeczke zgłupiałem,gdzie szukać przyczyny?Dodam że wtedy była ładna słoneczna pogoda ,a dziś pada.Od czasu do czasu pali mi sie bezpiecznik od CB i zmieniłem na troszkę większy chyba 8 A czy coś podobnego.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/55714-niespodziewane-trzeszczenie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi