Gość Pedros8 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam, mam taki problem, w "nakładce" "spoilerze" na klapie bagażnika mam dodatkowe światło stop widoczny na zdjęciu. Światło już od dłuższego czasu nie działa i postanowiłem zobaczyć czemu, i tak: prąd dociera do stopu czyli wina leży po stronie diod, tylko czy ktoś potrafiłby mi podpowiedzieć jak mam ten "spoilerek" ściągnąć? Odkręciłem 2 śrubki od spodu klapy ale nic. Nie jest przyklejony, i nie wiem czy jest fabryczny ale widać fachowa robota:)Może są tam jakieś zatrzaski? Może ktoś w swojej Viki miał też taki problem? Dzięki za pomoc. http://www.iv.pl/images/90225405188328860846.jpg   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Spojler ściągniesz, ale światło prawdopodobnie jest wklejone..Albo je wyrwiesz, albo ...   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pedros8 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Spojler ściągniesz, ale światło prawdopodobnie jest wklejone..Albo je wyrwiesz, albo ... Ale jak mam go ściągnąć, co go jeszcze trzyma? Mniejsza o stop, wymienie na nowy ale nie chce uszkodzić "nakładki".   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Podnieś klapę - nie ma śrub ?? To przyklejona jest ??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi