Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AstraBertone

Siemka, chchiałem dzisiaj się zapytać Was forumowicze drodzy :) czy znacie jakiś dobry sposób, podejrzewam że nie jest ich dużo.. na zamocowanie pod zderzakiem dokładki irmschera.. oczywiście jeżdze Astrą Bertone, od zakupu jest ona bez dolnej listwy zderzaka... jak na nią patrze to tak łysawo wygląda więc kupiłem taką dokładkę... na fotkach innych to świetnie wygląda ale nie wiem jak ją zamontować... byłem przekonany że to na te zaciski, te co są na zderzaku... a na dokładce nie ma nic takiego nawet odpowiednika.. goła listwa jest.. ktoś kiedyś palnął że na jakiś specjalny klej.. ale i tak nie wiem co mam robić... Pomoże ktoś ????

https://forum.opel24.com/topic/56070-astra-bertone-dok%C5%82adka-irmscher/

ktoś kiedyś palnął że na jakiś specjalny klej.. ale i tak nie wiem co mam robić... Pomoże ktoś

no nei palnal tylko fachowiec byl

obejrzyj se na stornie irmschera masz instrikcja montazu tej dokladki jako pdf i tam ewidentnie bedziesz widzial ze na klej oraz gdzie go nalozyc zeby bylo dobrze

sam klej zas - kup se taki do szyb samochodowych i bedzie ok

dostepny jest w tubach jak silikon - calej nie zuzyjesz

i potem jakis zaciski lub dobra tasma zeby to zlapalo - klej schnie bardzo dlugo

uwazaj tylko zebys nie pobrudzil lakieru bo ciezko schodzi nawet jak jest jeszcze miekii a jak wyschnie to masakra

https://forum.opel24.com/topic/56070-astra-bertone-dok%C5%82adka-irmscher/#findComment-457569

ktoś kiedyś palnął że na jakiś specjalny klej.. ale i tak nie wiem co mam robić... Pomoże ktoś

no nei palnal tylko fachowiec byl

obejrzyj se na stornie irmschera masz instrikcja montazu tej dokladki jako pdf i tam ewidentnie bedziesz widzial ze na klej oraz gdzie go nalozyc zeby bylo dobrze

sam klej zas - kup se taki do szyb samochodowych i bedzie ok

dostepny jest w tubach jak silikon - calej nie zuzyjesz

i potem jakis zaciski lub dobra tasma zeby to zlapalo - klej schnie bardzo dlugo

uwazaj tylko zebys nie pobrudzil lakieru bo ciezko schodzi nawet jak jest jeszcze miekki a jak wyschnie to masakra

https://forum.opel24.com/topic/56070-astra-bertone-dok%C5%82adka-irmscher/#findComment-457570