Gość marcinzaq Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam. W weekend żona wzięła samochód, przejechała nim jakieś 300km, wróciła i wszystko było ok. Dziś po około 4 dniach stania, wziąłem rano samochód do pracy. Chodzi o Astre H 1,7CDTI ISUZU Po odpaleniu (chwile) zobaczyłem, że z pod maski idzie dym... taki jakby ktoś szlifował i zapach też podobny. Otworzyłem maskę i dym zniknął i już się nie pojawiał, sprawdziłem olej i płyn chłodnicy, oglądnąłem z grubsza czy nie ma żadnych wycieków i wygląda na to, że wszystko w porządku, turbina działa. Jedyne co zauważyłem w drodze do pracy, to to że temperatura podczas stania w korku skoczyła do 94, gdy zazwyczaj nie przekraczała 90... Jakieś pomysły odnośnie dymu?? Skąd mógł się wziąć?? dzięki za odpowiedzi z góry   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/56090-dym-z-pod-maski-przy-odpalaniu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi