Gość ziomeq15313 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, mam mianowicie taki problem iz nie podwietlaja mi się zegary , sprawdzalem juz bezpieczniki sa ok, multitimer rowniez ok, a co dziwne w tym wszystkim jak uderzylem reka z gory to zaczelo mi sie podswietlac od pokazywania km ale zegary dalej nic z tego eh   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wyjac zegary i zmienic zarowki samo sie nie zrobi   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomeq15313 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Kolego zarówki wszystkie sa dobre, sprawdzilem wszystkie a od zegarow sa dwie i sa ok Edytowane 28 Września 2012 przez ziomeq15313   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a co dziwne w tym wszystkim jak uderzylem reka z gory to zaczelo mi sie podswietlac To teraz uderz drugą ręką z dołu A na poważnie, to coś musi nie łączyć w wtyczce i dlatego nie masz podświetlenia.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kolego u mnie tez tak bylo tyle ze z jednej strony zarowka niby dobra a nie kontaktowala jak powinna zmienilem i jak reka odjal nie musze stukac od gory w deske zeby widziec obrotomierz w nocy   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomeq15313 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Koledzy a wiec tak rozebralem sobie wszystko wyjmowalem i wkladalem i nic z tego eh zarowki zmienialem i tez nic z tego eh kolego walilem i z dolu hehe i nic z tego eh juz sam niewiem czemu sie niepodswietla eh a moze byc przyczyna to ze niema zarowki od podswietlenia tablicy rej z tylu?? a a i jeszcze jedno kolego obrotomiesz,predkosciomierz,wskaznik paliwa i temp wogole sie niepodswietla , jedynie kontrolki (akumulator itp) no i licznik km no i godz,data Edytowane 28 Września 2012 przez ziomeq15313   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 napraw oswietlenie tablicy to raz a dwa sprawdz bezpieczniki z tego co pamietam to jeden wlasnie odpowiada za tablice i zegary   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomeq15313 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 kolego jak napraw hm?? zarowki okey sa hm ,bezpiecznik tez jest okey hm   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 napisales ze nie dziala oswietlenie tablicy nie wiem co sie zepsulo moze kabel przerwany i robi zwarcie ja za ciebie tego nie sprawdze   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi