Gość tomradd Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 1. chciałem zakończyć temat: tak jak wspomniałem za część stuków odpowiedzialne są sprężyny tył Magnum, zwoje nachodzą na siebie. 2. W zakładzie ABC BAranowski Auto Centrum w Poznaniu, wymienili mi mocowania amortyzatorów na przedzie, stuki dalej występowały: U nowego kolegi mechanika okazało się, że Panowie w tym dziadowskim zakładzie wymienili poduchy, natomiast na pękniętą metalową nakładkę łożyska mcpersona nałożyli podkładkę metalową. Za taką robotę wzięli 900 złotych. Widzicie jak zostałem okantowany. Wychodzę jednak z założenia, że dobry mechanik, który w mig rozwiązuje problem i robi to fachowo, ma prawo do zachachmęcenia z częściami, najważniejsze bowiem jest, że mamy zrobioną robotę i to porządnie. Najgorsze jednak jest, gdy nas okradają i nie robią tego co do nich należy.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/56280-stuki-po-naprawie/page/3/#findComment-461391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi