Gość daro554 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Witam.Znalazłem za radiem w moim Oplu taki przewód. Do czego on służy? Dodam że nie działa mi sterowanie z kierownicy,a przyciski świecą.Mam radio VDO 441 XED   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadzii123 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Znalazłem za radiem w moim Oplu taki przewód. Jaki? Nie dubluj tematów.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Radio nie montowane seryjne więc nie działa sterowanie, zrób fotkę tego kabla aby dowiedzieć się więcej.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daro554 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Taki przewód. Wcześniej nie dodałem.Przepraszam   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To może być przewód np od zestawu głośnomówiącego, zobacz czy masz pozostałości po nim. ( Mikrofon antenka na szybie otwory po uchwycie telefonu) A radyjko zaciekawiło mnie i okazuje się że mało spotykane oraz powinno współpracować z sterowaniem i wyświetlaczem. Napisz czy masz info z radia na wyświetlaczu. edit Co do sterowania z kierownicy to podobno trzeba włączyć je w setapie radia   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daro554 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Na wyświetlaczu wszystko się pokazuje.Tylko z kierownicy nic sie nie da zrobic   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zerkałeś do instrukcji jak włączyć sterowanie ? http://www.scribd.com/doc/61517121/VDO-CD-441-XED-Manual-English ostatnia pozycja w SETUP - REMOTE N zmień na REMOTE Y   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daro554 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Bardzo pomogła mi ta instrukcja.Sterowanie działa.Wystarczyło włączyć opcję z pozycji radia. Dziękuję Tylko że dalej nie wiem do czego służy ten kabel   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jak byś chciał pozbyć się tego radia to daj znać A sprawdzałeś tak jak na początku pisałem ?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daro554 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jak byś chciał pozbyć się tego radia to daj znać A sprawdzałeś tak jak na początku pisałem ? Sprawdzałem czy są jakieś pozostalosci,ale niczego się nie doszukałem Ważne że wszystko teraz działa jak należy,póki co to na razie zostanę przy tym radyjku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi