Gość MoFE Technology Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam wszystkich ! Mam proste pytanie... W moim opelku vectra B 97 rok. Posiadam zepsuty wyświetlacz TID i moje pytanie brzmi, czy mogę wyjąć ten wyświetlacz i włożyć tam nowszy wyświetlacz MID ? Wtyczkę mam żółtą na 26 pin. Proszę o szybką odpowiedź ! Dziękuję.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wtyczki nie będą pasować, ale jak bardzo chcesz to zobacz: PORADNIK   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MoFE Technology Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dziękuje za odpowiedź ! W takim razie zostaje przy TIDzie   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi