Gość MoFE Technology Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Witam ! Mianowicie posiadam vectre B 97 rok. Ostatnio wsadziłem nowy odtwarzacz PIONEER MVH-1400UB, który wcześniej miałem w astrze Wszystko podłączyłem, ale okazało się, że przewód antenowy był przy samym końcu obcięty. Tak więc obskrobałem przewód i zrobiłem przedłużenie z innego przewodu antenowego samochodowego. Problem Tkwi w tym, że bardzo, ale to bardzo słabo łapie fale ! Czasami złapie np. 100,6 albo tylko 93,3 i to na parę minut a wtedy ucieka. W astrze nie było z tym problemu a tutaj no cóż Macie jakiś pomysł ? Może, kupić inny przewód ? Albo zmienić końcówkę ? Na prawdę chciałbym by to działało.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Poprzednie radio grało w Vectrze dobrze, czy nie było ? Może wzmacniacz antenowy nie ma zasilania.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MoFE Technology Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Poprzednie radio w ogóle nie łapało fal Ale już wszystko zrobione, musiałem zdjąć podsufitówke i dojść do przewodów, okazało się, że ktoś tam już próbował coś wcześniej robić W ogóle przewód od radia nie był podpięty do anteny Tak więc zrobiłem mała przeróbkę, zaizolowałem i radio działa TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ! Edytowane 13 Października 2012 przez Kacper zbędny cytat   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi