Gość orzech124 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam Forumowiczów!!! Od niedawna jestem włascicielem Vectry C z 2008 roku, ma uszkodzony przód. Do wymiany jest maska, zderzak, błotniki i lampy. Mam mozliwosc kupienia części od Signum z 2007 roku. Czy te części czymś się różnią? czy moge bez problemu je " przeszcepić" Lakier jest tego samego odcienia i zależąłoby mi na właśnie tych od Signum. I jeszcze jedna sprawa: Moja Vectra jest w Automacie - czy zestaw chłodnic ( woda, klima, intercooler, oraz wiatraki) są takie same jak od manuala? silnik to 1,9 cdti 150 KM. Z góry dziękuję za odpowiedź.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 czesci blacharki do slupka srodkowego sa takie same od srodkowego do tylu juz nie chlodnica od automata jest inna (dodatkowe chlodzenie skrzyni biegow)   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orzech124 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzięki wielkie!!!   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi