Skocz do zawartości

instalator LPGw 3Mieście - nie mylić z zakładaczem LPG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum.

Przeszukałem forum (to i inne)i już wiem, że kupując opla vectre lub signum z silnikiem 1,8XER lub 2,0T można wstawić gaz. Wiem już, ze gaz do silników 2,2 (z22uh) się nie nadaje. Przy czym silniki 2,0T to nieco trudniejszy temat dla instalatora. I tu pojawia się problem, bo nie znalazłem na tym forum i innym forum poświęconym "gazowi" polecanego dobrego INSTALATORA LPG w okolicach 3miasta.(znalazłem kilku nie polecanych - i to też jest jakaś informacja). Wiem, że do dobrego instalatora ludzie potrafią przejechać pół polski i ja również mogę się przejechać ale najlepiej po województwie pomorskim. Może ktoś z kolegów montował gaz niedawno do w/w silników i poleca kogoś. Konkretnie to szukam specjalistów do tych silników.

https://forum.opel24.com/topic/56737-instalator-lpgw-3mie%C5%9Bcie-nie-myli%C4%87-z-zak%C5%82adaczem-lpg/

• 1 rok później...

Temat gazu jest wiecznie aktualny, więc mimo że wątej jest stary to wszelkie informacje napewno będą przydatne.

Dobry gazownik-elektronik jest na Przeróbce, na terenie klubu kajakowego. Widać go z mostu Siennickiego jadąc w kierunku Stogów.

Mam do niego telefon gdyby był potrzebny.

Nie pamiętam nazwy warsztatu, ale na imię ma Tomasz.

• 1 rok później...

Ja zakładałem 3 tygodnie temu lpg na ul.Metalowców w Gdańsku.Firma się nie reklamuje,ale nie narzekają na brak pracy-reklama idzie pocztą pantoflową.Jak coś to zapraszam na PW.Wszystko oczywiście w pełni legalnie.Cena też jest przyjazna.

Nie-nie pracuję tam. :rotfl:

• 1 rok później...

Ja zakładałem 3 tygodnie temu lpg na ul.Metalowców w Gdańsku.Firma się nie reklamuje,ale nie narzekają na brak pracy-reklama idzie pocztą pantoflową.Jak coś to zapraszam na PW.Wszystko oczywiście w pełni legalnie.Cena też jest przyjazna.

Nie-nie pracuję tam. :rotfl:

Po dwóch latach nadal tam jeżdżę chłopaki ogarniają mi również drugą sintrę na stagu 300 polecam.

• 7 miesięcy temu...

Ja mam drugi samochód gazowany w firmie Poma Auto-Gaz w Gdańsku ul. Bitwy Oliwskiej 36A. Brat to już chyba czwartego u nich zrobił. Ogólnie w gronie rodziny i znajomych tylko u nich korzystamy.

Szybko, fachowo, ceny normalne jak wszędzie. Do tego teraz gaz mi montował fachowiec który robił to też w moim pierwszym lpg kilka lat temu. Mają to w jednym paluszku. Nie ma rotacji i nowych uczących się. Jest pełna profeska. Polecam.

Trochu wstyd bo teraz syf pod maską, no ale trudno. Spa pod maską dopiero pod koniec marca robię.

Lovato EXR

kZSmqBg.jpg?1