Skocz do zawartości

Astra 1,7 DTL 16v 99 łańcuszek czy pasek rozrządu

Rekomendowane odpowiedzi

???:idea: , pytam bo paska nie znalazłem

rafałw,

Litości rafałw, czytaj tematy na łańcuszku są silniki 2,0 ty masz pasek i to za maskownicą więc gdzie ty go szukasz :roll:???

tak mi powiedzieł poprzedni właściciel, więc pytanie jak on się zna na rzeczy, ja narazie rzuciłem okiem z góry, fakt może byc zabudowany, w poprzedniej astrze był praktycznie na wierzchu,pod jakąs lipną osłoną

tak mi powiedzieł poprzedni właściciel, więc pytanie jak on się zna na rzeczy, ja narazie rzuciłem okiem z góry, fakt może byc zabudowany, w poprzedniej astrze był praktycznie na wierzchu,pod jakąs lipną osłoną

rafałw, jest wszystko :D???:(

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności